VC Panda's Lokeren is een vereniging zonder winstoogmerk.

Onze club streeft de volgende missie na:

VC Panda's Lokeren vzw streeft ernaar om een gezonde club te zijn die volleybalsport aanbiedt in een sociaal en sportief verantwoord kader, waarbij volleybalplezier als eerste prioriteit geldt en de kwalitatieve jeugdwerking als fundament dient voor de competitieve en recreatieve seniorenwerking.

Het bestuur heeft de dagelijkse leiding over de vereniging.
Volgende vrijwilligers zetten zich actief in voor de vereniging:

Benjamin JacobsVoorzitterDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tom WaterschootSponsoring en PartnersDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joris Van de VeldePenningmeesterDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stefan De VijlderBondsecretarisDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Koen VervaetBestuurslid/
Veerle DaeninckBestuurslid/
 Webmaster / BestuurslidDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Natuurlijk staan zij er niet alleen voor, ze worden ondersteund door de volgende cellen:

PAC (Panda Actie Comité)Hilde Colman/
Sportief beleidLuk TrauwaenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
JeugdcoördinatorLuk TrauwaenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wil je meewerken aan een goed bestuur van je vereniging? Neem dan gerust contact op met één van de bestuursleden.

 

 

Onze belangrijkste gegevens:

VC Panda's Lokeren vzw
Zonnestraat 69
9160 Lokeren
BE 0831.987.905

Onze rekeningnummers:
Algemene rekening IBAN BE 82 0682 4294 0668 - BIC GKCCCBEBB
Specifieke rekening IBAN BE 09 0688 8934 7557 - BIC GKCCCBEBB voor sommige betalingen/verkopen