Onze sponsors
& Sympanda's

Onze sponsors: lokale handelaars, zelfstandige ondernemers en sympathisanten uit Lokeren en omgeving zorgen ervoor dat de Panda’s leuke activiteiten, knappe shirts, de beste trainers en medewerkers hebben. Dus ben je op zoek naar iets dan raden we je als lid en ook als sympathisant van de Panda’s een bezoekje aan bij onze geweldige sponsors.


Gold sponsors


Silver sponsors


Bronze sponsors


Sponsor in de kijker QuotedWat doet Quoted?

Meer klanten, meer omzet, minder telefoontjes, sneller werken, een beter imago. Er zijn zeker 101 redenen om een website te maken of je oude website op te frissen. Wat je reden ook is, Quoted haalt méér uit je website.

Wie is Quoted?

Julie Van Mingeroet en Tim Rogiers vormen samen Quoted. Als klein webbureau gaan ze resoluut voor een persoonlijke én professionele aanpak. Ze zijn oprecht begaan met je website en alles wat daarbij komt kijken.

Julie is een echte kameleon. Dat merk je wanneer ze bij aanvang van een opdracht in de huid van je website bezoeker kruipt. Tim heeft als ervaren webontwikkelaar al meer dan 15 jaar lang een geoefend oog voor de broncode en werking van je website. 

Enkele realisaties

Ondersteun onze Panda's en word sponsor of sympanda Word sponsor